Terre des Hommes direct mail
Terre des hommes direct mailing
Terre des Hommes Reports
Direct Mail en meer

Terre des Hommes

Terre des Hommes voorkomt dat kinderen worden uitgebuit, haalt kinderen uit uitbuitingssituaties en zorgt ervoor dat deze kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Een wereld waarin kinderen niet meer worden uitgebuit: Terre des Hommes gaat net zo lang door tot dit bereikt is.

Vanaf 2014 verzorg ik voor hen de direct mailings. 4x In jaar valt er een brief op de deurmat bij de verschillende soorten donateurs, met telkens een project daarin uitgediept. Kindersekstoerisme, kinderarbeid, handel in kinderen… telkens onderwerpen die nodig zijn om aan de kaak te stellen, willen we een betere wereld verkrijgen voor de komende generaties. Door goede vormgeving, met daarin de fondsenwervende direct mail technieken toegepast in beeld en tekst, verhogen we de respons in giften van de donateurs.

Daarnaast geef ik de uitnodigingen, rapportages van onderzoeken, visitekaartjes, nieuwsflashes ook vorm in de vastgestelde huisstijl. Door de enorm grote database aan prachtig beeldmateriaal van hen, is het altijd heerlijk om voor hen aan het werk te zijn.