Beeld

Vormgeving heeft ruimte nodig. Inzicht in wie je werkelijk bent. Wat je wilt uitstralen als bedrijf. Vormgeving is een krachtig instrument om je jaaromzet van 20.000 naar 100.000 euro op te voeren. Beeld is taal die wordt omgezet naar beeld, kleur, symboliek. Beeld roept emotie op, ervaring, herkenning, verlangen.

Tekst

Het verhaal van je bedrijf, je product, je dienst, blijft hangen. Vertel! Een goed verhaal is een krachtig instrument om je klant te laten weten wie je bent en hoe het komt dat je zo goed bent in je vak. Als je zorgt dat je verhaal interessant genoeg is wordt het verder verteld. Laat ze maar over je kletsen. Dan hebben ze het in elk geval over een goed onderwerp, zou mijn moeder zeggen.

En meer ...

Soms moet je wel iets heel wonderlijks doen om op te vallen en het gesprek op gang te brengen. Daarom creƫert Oya Creatief alles wat je bedrijf zichtbaar maakt voor je klanten. Website, folder, social media plan, evenement, training, crisismanagement simulaties, interne en externe communicatie, autobelettering, een overall met je logo in kruissteekjes of een luchtballon rond de wereld om je flyers mee te verspreiden. Kom maar op.

De kraai, mijn familiair, mijn symbool. De meest intelligente vogel, een vogel die vriendschappen aangaat, die associaties legt tussen gebeurtenissen. Een vogel die vele perspectieven aanneemt. Oya betekent verandering, verandering van perspectieven. Het logo van Oya Creatief is dan ook de kraai.