Website Art of Balance Yoga en Massage
Logo Art of Balance Yoga en Massage
Huisstijl Art of Balance Yoga en Massage
Logo, huisstijl en website

Art of Balance Yoga & Massage

Mariella Brouwer, een onderneemster in hart en nieren en al tientallen jaren actief als masseuse verhuisde met haar praktijk naar een nieuw pand in Wassenaar en breidde tegelijkertijd uit met een yogastudio. Omdat ik ook al jaren bij haar kom voor Shiatsu massage vroeg ze mij om voor haar een logo te ontwerpen en alle andere bijkomende producten.

Wat vooral ons hoofddoel was om geen ‘standaard’ yoga logo te ontwerpen. Na het doodlen en tekenen van een aantal schetsen kwamen we uit op de Boom (Vrksasana voor de liefhebbers). Dit is een balanshouding, wat daardoor heel goed past bij haar naam Art of Balance. Vanaf dat moment rolde de rest van de ontwerpen uit mijn handen. Raambelettering, afsprakenkaartje, visitekaartje, strippenkaart etc. Daaraan merk ik wanneer iets ‘klopt’. Een logo ontwerp klopt als de rest van de huisstijl er vloeiend uit voortkomt.

Buiten de offline ontwerpen was er ook een online ontwerp nodig. Haar oude website was in Joomla gemaakt en de voorkeur was er om het in Joomla te houden, zodat ze het zelf goed kan bijhouden. Aangezien het budget niet al te hoog was, is er gekozen voor een simpele template en pure content. Bekijk haar website hier.