Anne Elsen Duurzaam Projectmanagement. Logo & Webdesign

Begin vorig jaar benaderde Anne Elsen mij. We kennen elkaar via het Broodfonds en spreken elkaar regelmatig. Ze wilde al een tijdje heel graag een nieuwe website en logo en was zoekend naar een geschikte vormgever. Omdat ze wist dat ik ook naast mijn bedrijf ook Natuurwetenschappen studeer, was dat een van de redenen voor haar om mij te vragen om een nieuwe huisstijl.

Bij Wolkers hier in Haarlem spraken we af en ze begon mij te vertellen over haar bedrijf. Ik stelde mijn naïeve vragen en zo samen kwamen we erachter wat nu de persoonlijkheid is van Anne Elsen Duurzaam Projectmanagement.

Na dit gesprek vlogen de beelden en ideeën door mijn brein. Ik zag ze vliegen… De gans, de vogel die in v-vorm zo efficiënt als mogelijk met energie omgaat terwijl ze vliegt, dat was wat Anne zo boeide. De kleuren oranje en blauw, die moesten zeker weten terug komen. En tijdens een savasana kregen al die beelden in mijn hoofd vorm, ineens zag ik het logo voor me. De rest van de huisstijl en het ontwerp voor de website kwamen vloeiend te voorschijn, een teken dat het klopt.

De website www.anne-elsen.nl is gemaakt in Drupal in samenwerking met Bram Linssen